ett tag sen.

hej. har inte skrivit på ett tag. men iaf. i lördags var jag på stan med nics. jag köpte ett par nya jeans, ett långt linne som man kan ha båda strumpbyxor och t.ex. ett par jeans till. och så köpte jag en lång skjorta i något flanell-liknande tyg, som man också kan välja att ha som en "klänning" eller till ett par byxor.
igår så träffade jag nicole ingen. idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. men imorgon så ska jag träffa nicole och linda.
på fredag är det 31 oktober----> HALLOWEEN.
YEAY!.
:D
hahah.
men kram på er. ^^

jahae.

nu är det det sista inlägget för idag. imorgon på svenska så blir det till att skriva en biografi om selma lagerlöf på lektionen. meningen var att jag skulle ta hem alla papper vi fick skriva ut idag om henne så att jag kunde börja skriva om henne direkt imorgon. men tror ni inte att jag glömde ta med mig papperna hem? x]
jaja. det blir väl till att sitta med det hemma imorgon. ska dessutom nog träffa Lu imorgon. YiPPiE! : DD
haha.
night night. ;) hahah.

*hyperventilerar*

jag gjorde precis något dumt. jag gjorde precis något väldigt dumt. något väldigt väldigt väldigt dumt.
jag tittade på twilight trailern. sorry. men FUCK! fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck. fuck!
jag har (fortfarande) inte läst klart sista boken. och jag hade tänkt läsa första igen innan jag såg filmen. jag är rädd att allt är förstört. ALLT.
buhu.
varför?!. aah. jag hatar att jag alltid måste göra sånt. BLÄ.

vissa förstår visst aldrig.

OMG. hahha. det uttrycket kanske man inte ska använda men det är uttrycksfullt. fattar ni? ;)
iaf. vissa förstår visst aldrig varken när det är nog eller att man inte kommer någon vart i livet genom att gnälla på andra. på förortsslang. vilket också betyder att det inte ens har svenskt ursprung. suck. hahah.
det liksom, har ingen effekt att hålla på och hitta på en massa konstiga kommentarer. speciellt inte till mig. jag har hört en del i mitt liv. både genom att lyssna på vad folk säger till andra och genom att komma ihåg vad "weirdoes" har sagt till mig. jag vill bara påpeka till er andra att jag glömmer inte vad folk har sagt eller säger till mig. men jag glömmer heller inte vilka jag har förlåtit eller svurit åt mig själv att aldrig förlåta. och på att utfrysa andra är jag faktiskt bra. även fast jag inte är bra på mycket. så är ignorering, pessimism och avskärmning några saker jag faktiskt lyckas med.
jag har dessutom väldigt lätt att förstå vem eller vilka det är som kontaktar mig på t.ex. internet utan att ge någon vidare information. men kom ihåg att jag inte säger något om att jag vet något i det här fallet.

anyways. orka sitta här och klaga. idag var det måndag, as you know. på engelska fick jag göra provet jag missade förra veckan. jag lovar att det var det sämsta eng-provet jag gjort på flera år. blä. so:n och no:n är det svårt att hänga med i, även fast jag bara var borta en vecka. skönt är iaf att det är höstlov nästa vecka. [halloween ----> i LOVE.]
för närvarande är jag trött på vissa i min närvaro, ni borde veta vilka ni är.
aah. imorgon har jag en lång dag. 08.00- 16.00. BLÖ.
"see yah"

tråk

sorry. har inte riktigt kommit in i bloggandet igen efter att jag var bortrest en vecka. men nu skriver jag iaf att jag har tråkigt. igår var en perfekt dag för att fota, idag också fast på ett annat sett. men min kamera är typ paj. dessutom är det ingen bra kamera. så igår tog jag lite bilder med mobilen. hahah. säämst.
ha det myys.

kortfattat.

hellu. skulle egentligen ha varit tvungen att gå till skolan idag. även fast jag inte hade lagt mig och somnat förrän kl. 04.00. jag kom hem trån flygplatsen kl. 03.10 ungefär. men eftersom jag inte hade sovit på 19 och tjugo minuter och sedan bara sov 3h timmar så reagerade ju såklart min kropp på det. så jag kunde inte gå till skolan. jag mår skitilla just nu. har sovit fyra timmar till. jag måste göra en massa läxor. men på grund av min riktigt dåliga självdisciplin så kommer jag säkert bara att gå runt hela dagen och intala mig själv med att jag inte kan för att jag mår så dåligt. fast. jag har faktiskt en motivation till att göra läxorna. om jag gör de så får jag titta på iron man som sitter i DVD:n. haha.
aja. ha det så länge! ^^

BiO

hej svejs.
idag träffade jag nicole och linda. vi åkte till stan och tittade på bio. "den andra systern Bolyen". eller "the other Boleyn girl", jag tror den hette så på engelska. det var rätt dåligt för filmen avbröts två gånger så att skärman svartnade och ljuset tändes, så man missade en massa prat. men filmen var faktiskt bra! :D
jag vill så gärna ha en massa sådana klänningar, med korsetter och sådant ni vet!
jaja... jag får försöka fixa någon sådan klänning till balen i vår/sommar. hahah.
vi hade ju spex-foto idag, jag såg verkligen nördig ut. xD. men det är ju det som är meningen. (aa)
imorgon på morgonen så har vi nutidsorientering, så vi börjar senare än vanligt och missar matten.
dessutom så tror jag det är första "inne-gympan" imorgon. skönt!
men som ni vet så är det ju sista skoldagen för mig på en vecka. eftersom jag ska till Tunisien. ska bli skööönt.
men nu får det nog räcka.
skriver nog inget mer idag, så...
god natt.

pust.

nu är jag äntligen helt klar med städandet. tror jag iaf. för jag har nu fixat med allt det som stod utanför rummet förut. gud vad skönt att ha fått det gjort. jag brukar får ryck på hur stökigt det är och vill bara slänga ut allt genom fönstret. hahha. men nu är det avklarat på ett mer civiliserat sett. ^^
så nu ska min pappa äntligen sätta upp spegeln som vi köpte i januari. ni som har följt mitt bloggande en längre tid. haha.
men snart är det gossip girl. weho! :D
men min mamma och pappa håller på att laga mat så den kommer väl så klart vara klar precis när det är säsongens första GG-avsnitt. BLÄ. ><
men ha det, så länge! :*

tråk.

tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.
tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.tråk.

tråk.

:'D

jag känner mig såå stolt. Jag har städat mitt rum idag. (ännu ett försök). men det som gör mig så stolt är att jag har städat mitt skrivbord också. jag rev bara undan allt och så damsög jag det (aa). och nu har jag bara lagt dit det nödvändigaste och finaste. allt annat står kvar utanför mitt rum x'3.
men guuud. vet ni vad jag precis kom på!?
jag har inte gjort läxan. ehm... jag får göra svenskan imorgon. men engelskan... jag får slänga ihop den ikväll. haha.
annat har jag itne gjort idag. mjo! jag tror hela tanken på städningen dök upp i huvudet när jag beslutade mig för att göra som mamma alltid har sagt åt mig att göra. rensa bort de kläder som jag inte använder eller som är för litet. typ halva garderoben har försvunnit. eller njae... jag vågar ju inte rensa bort allt jag borde för en del saker skulle göra mamma jättearg om jag skulle ta bort det.
jaja...
tråk är det nu. men ska ta en bulle x3.
bye.

DiKTER.

jag bara älskar att skriva. fast mest på engelska.
just nu lyssnar jag på beating heart baby. eller jag har lyssnat på den i typ två timmar. kan inte sluta. den är så..

hm.. det här blir nog sista inlägget för idag. så bye. och. puss. :*

hej.

hello. idag har jag använt mina "nya" skor. och så har jag klippt mig. WiiE.
jag klippte en lånng lugg som sluttar neråt på sidorna, och en kort frisyr som är längre där fram än där bak. ni vet, ungefär som victoria beckham. På onsdag så åker jag som ni vet till Tunisien. så jag måste väl lämna in platsen hos min mormor och morfar, i deras lägenhet. där jag får springa och kopiera papper och sånt till de på styrelsemötena. för jag har ju inte träffat fredrika, och jag har heller inte varit och frågat någonstans. suck.
jaja.
jag har virkat en blomliknande sak som jag kan dekorera t.ex. mitt hår eller min mössa med. hahah. gulligt. men den är inte särskilt fin. det är bara för att jag har hara improviserat lite, så den är inte korrekt.
men puss på er. :*

godnatt.

jae. god natt. nu stängs mitt internet av när som helst. så bye. :*

.NiN.

hurt. har ni inte hört den låten så tycker jag synd om er. den är fullkomligt adorable. nej. men.. jag kan lyssna på den hur mycket som helst typ. den är mys. den är perfekt att skriva till eller bara sitt och tänka till. två saker som jag gärna gör. myyys. säger jag.
men jag älskar så många låtar. men tyvärr kan jag inte sitta här och skriva upp alla. då och då kanske jag skriver upp någon låt som jag lyssnar på.
puss.

virkning.

idag hade jag då skolfotografering. blä. jag kollade så klart in en av hennes kameror.  (aa).
sen va väl dagen som vanligt. eller nej. lektionerna var på ovanligt lågt tempo. dagen var alltså lugn och minus stress. på spanskan fick vi t.ex. bara tillbaka proven och sen fick vi gå. very nice. på syslöjden fick vi fortsätta virka. jag fick börja virka på en blomma. den blev helt mobbad och ojämn. igår fick jag hårspray. YEAY! :DD jag fick den jag brukar använda. typ den billigaste, men den är den effektivaste jag någonsin testat. wella, nivå 3. den kostar ungefär 31 kr. men sen fick jag dessutom värsta supersprayen av mamma. den är inte så stor, så det e inte lika mycket i den som i den andra. den är "lite" dyrare också. men den är skiiitbra. sorry. men  jag vet inte hur jag ska uttrycka det. håret stannar verkligen på det sättet som man sprayar det på med den. så jag kunde ha min "riktiga" frisyr idag. på skolfotot. WiiiE!.
efter skolan gick jag till Nicole. vi flummade som vanligt, och snackade. det var kul ^^
jae.
men ha en trevlig fredagskväll. :D

"lukten av död och hårspray."

idag var det som vanligt skola. inget nytt. vi hade spanskaprov del 2 idag. hör-och läsförståelse. alla sa att de inte fattade något. jaja. jag fick i alla fall godkänt + 1 poäng på första delen.
efter skolan idag så träffade jag nicole. vi gick hem till henne. för jag har fortfarande inte fixat mitt rum. suck. men, en sak som jag egentligen inte alls vill tänka på hände. vi satt nere i ett rum i hennes hus. jag hade glidit ner på liggandes på golvet från en rund/oval sitt "madrass". så jag ställde mig upp. rättade till den och la upp alla kuddar som jag hade vält ner. sen satte jag mig ner igen. men sen när jag tittade på golvet så var det en tvästjärt där. euuuuuuuuw. vi fick panik. och nicole var ju bara tvungen att påminna mig om att jag precis hade legat där. huuh. jag får fortfarande rysningar. sen så när vi väl kunde röra på oss igen så hämtade nics en hårspray som hon sprayade på den. sen fick jag hämta papper och en sko. allt tog väldigt lång tid, för det var så äckligt. men tillslut var vi äntligen av med den. men efter det fick vi öppna ett fönster och sätta på takfläkten där inne. för att vädra ut lukten av död och hårspray. (mest hårspray.)

men jag har faktiskt läst NO-läxan nu. stolt.
men puss på er! ^^

stolt.

hahah. samtidigt som jag lyssnade på The Birthday Massacre så gjorde jag faktiskt läxan. stooolt. BiG SMiLE.
men puss på er. jag ska nog gå och lägga mig nu. jag är jättetrött.
god natt.

fotografering.

i övermorron så har jag den där skolfotograferingen. den blev ju inställd för nån månad sen. och då tänkte jag bara visst. okej. men nu. nu är jag jättenervös och känner att jag hatar fotograferingen. iaf porträttbilderna. men det har jag alltid gjort. antagligen för att jag är så osäker och hatar mig själv. jaja.
idag flummade jag och julia. ni kan läsa lite om det på lunli.blogg.se .
sen gick jag hem i regnet och så satt jag och tittade på tv. jag borde ha gjort läxan som jag hade tänkt. aah.
men nu är det snart idol. eller det har väl redan börjat. men det slog mig förut idag som en chock. att jag har inte lyssnat på birthday massacre på typ en miljon år. inte sen slutet av vintern typ. så jag ska lyssna lite på de nu, först.
puss.

RSS 2.0