Betrayed desires, and a piece of the game

Now I'm naked, nothing but an animal
But can you fake it, for just one more show?

I can't believe this could be the end

I really can't.. But maybe it is(?)

Det gör ont att leva

Mina revben gör så ont på vissa ställen att de förhindrar en ordentlig andning. Hostattackerna mothjälper inte detta precis. Sedan har vi min hals och mina öron, samt mitt huvud. Och. Jag mår illa.
Att tillägga allt detta är att... jag är så jävla förvirrad, det gör ont i hjärtat av oförstånd. Förstår inte riktigt vad som händer, men.. jag vet att om jag inte ska hamna nere i någon grav fylld av ångest så måste jag faktiskt ta mig ut igen. Jag vet att jag tjatar och tjatar... men jag har hittat vad som får mig att må bra - vad jag alltid har trott om min framtid visade sig sann och att ha smakat på det livet och sedan dras undan ifrån det, det gör ont. Det blir inte bättre av tvetydighet heller. Fan. Vad är folks problem. Jag bryr mig ju inte.. det är vilket som... så länge jag bara Vet vilket av det, det är.

Men!
Whatever! ><

Så, nu har jag rensat lite.

Jag vet inte riktigt vad det e jag dillar om hela tiden.. men, ja, mycket flyger ur mig.
Något jag faktiskt vet är iaf att skolan och vardagslivet som jag hatar, är tillbaka. Jag försöker med att fortsätta hålla hårt om 90-talsalbumet jag lyssnat så flitigt på i sommar. Jag försöker tänka på det som var så jävla härligt, men när allt kommer omkring, så har de övergått till minnen istället för "nu". Och.. Jag behöver göra något nu, här och levande. Inte heller ska jag springa iväg i mil i huvudet som jag gjort hela tiden förut, utan, jag måste verkligen bara ta det som det kommer och göra det mesta utav det istället för att tänka "åh, nu händer det här, kul om jag gjorde sådär". Nej fyfan. Nu jävlar ska jag tackla, rubba och kasta om allt i mitt liv.
Jag inser att jag förmodligen inte kommer nå så jävla långt i det jag nu kastar ur mig, men.. försöker jag, så har jag iaf gjort något - och har jag gjort något så har det fått någon form av konsekvens och på så vis kommer jag inte leva samma likgiltiga liv i ett år till.
Whatever. Jag vill leva. Jag vill bli frisk. Jag vill träna. Och. Jag vill ut och träffa folk igen så fort det går.
God natt!

Gaaaaahh

Hur många gånger ska jag gå på min kropps trick att lura mig att tro att jag håller på att må bättre. Jag tror att jag fyra spridda dagar har vaknat upp och känt - nu mår jag bättre - bara för att jag sedan ska må sämre på ett nytt sätt. Är det inte halsen så är det huvudet, är det inte magen så är det ryggen och är det inte något av det tidigare så är det illamående och yrsel. Fan, kan man få bli frisk någon gång. Och den här jävla hostan, jag har blivit infekterad av döden och hålles vaken hela natten av min kropp som försöker spy upp demonerna.

Jag är så glad för

Ikväll börjar NCIS igen!! :DD

Jag snackar en massa skit nu

eh, ja.

Inte. Okay.

Döm mig inte. Jag hade inget val....... xD fml

Ikväll blir jag fri igen

.

Fan

Min sista sommarlovsvecka spenderas som sjukling, och det är inte någon lätt förkylning....
Jag hade tänkt mig någon/några sista utekvällar innan skolan, samt en massa annat skoj.
Well, mest utekvällar, sånt shit som att dansa hela natten och höra sångtexter i örat (som jag förövrigt har märkt att majoriteten är riktad från killar till tjejer... hehe) och att göra så många som möjligt besvikna över att man inte kan följa med dem hem - har en policy att inte lämna någon left behind.....
Ifs.. så förlorade jag STORT på den policy:n nere på kreta, omg, han var den snyggaste killen jag NÅGONSIN sett, inkluderat skådisar, modeller, artister, människor runtomkring överhuvudtaget... well, jag e glad för vart vi hamnade iaf. Och han smakade godis-tuggummi utan att det någonsin tog slut. haha. Nog om det.
Kanske att jag tar mig ut i helgen, i annat fall blir det tagg till nästa helg - för jag ska fan inte gå i ide i soffan. Jag känner abstinens från både dunkande musik, människor, och kyssandet. Jag menar, vad annat ska man leva för?
Och snälla ni, ryck upp er och sluta sukta efter att få en nära intim människa, gå ut på krogen istället och hitta dig en ny snygging för varje gång. Lev när du kan, hej för nu!

Hur gör man?

Jag pratar om när man rycks tillbaka in i det långtråkiga enformiga liv man levt i hela sitt liv, efter att man för en kort period levt sitt drömliv? Där man gör vad man vill, där det är sol och värme och snygga killar hela tiden. Där det inte existerade några pengaproblem och allt var en fest och en gratis shot på stranden med en snygg och well toned kille i en snygg solbränna till sin fina frisyr och knicks-tröja. Just nu känns det omöjligt och otänkbart. Jag vill lämna sverige bakom mig, träffa surf-dudes och skaters och modeller och konstnärer, snowboardåkare och rockbandsmusiker. Jag vill ha min fina lägenhet, mitt ekonomiska oberoende, min sol, min värme, mina nätter, mina stjärnor och månen. Jag vill ha min värld, jag vill omfamna den, och jag vill andas in livet. Jag vill dela den med mina allra närmsta vänner, och jag vill kunna leva i tystnad, i musik och i böcker. Jag vill kunna leva o huvudet, och skriva, jag vill kasta mig i armarna på underbart vackra människor, och vakna på de mest otroliga ställen... Jag vill ha mitt romantiska liv, även fast det betyder att någon då och då kommer fråga mig om jag går på något. Jag vill slänga mig ut ur ett flygplan med endast en fallskärm och marinsoldaten som lovade mig att ge mig modet att göra det. Jag vill träffa folk av alla slag och aldrig tämjas, aldrig tvingas vara medelsvensson - for then i would take my like, unless the dark trick has been played upon me. Jag skulle kunna skriva i en evighet, men skönheten jag försöker förmedla med mina ord skulöe aldrig någonsin kunna avspeglas på ett rättvist sätt... Jag har i vilket fall hinder att överstiga innan detta - så som mitt sista gymnasieschema och skrivningar som tar min tid ifrån mig... Hör gärna av dig om du skulle ha något förslag på hur du kan förgylla detta tillfälliga levnadsvis.

Ooh god, Jag är också avundsjuk på moi!

Det har inget med mig själv att göra, inget att göra med självgodhet. Det e bara det att jag fick vara så jävla underbart glad/lycklig den där kvällen!

Hej då

Nu drar jag med nicole till kreta.
so long suckeerrrrss!

Jag ör fan 18, det ska väl va så

Den här sommaren är rätt galen. Den har inkluderat filmkvällar, sorg, ett storslaget slut, göteborgare, kungsholmare, tyskar, high fives, knäppa filmkillar, 90-talstema, debaser, en marshall som utbyter nummer med nån random småländsk kille som han trodde var vår kompis, awkward samtal som alltid är likadana med random killgäng som innehåller alla stereotyper, sting på axeln av nåns jävla skäggstubb, öl öl och öl (fan vad folk ska ge en öl), en jättegod äppeldrink, dans och dans, egoboosts, en kompis som har tungan i halsen på en kort snubbe med en bowserryggsäck, ännu en situation där jag blir uppmanad att kyssa killen bredvid mig(som apparently bara väntar på det) av nån random dude, look-alikes, alice cooper, insane som va insane, vilda musen med fransmän, flirt med två killar som snackar mopeder xD och vilken den ena snackar skånska (<3), en massa smycken för 20 kr styck, barndomsminnen, killar i springspåret som ska show:a off, en haövsjukdom som aldrig släpper, tidiga mornar, folk som tror att man är Över 20, två gratis redbulls samma dag, resbokning, fjäderholmarna där man hittar tuggummi på tub som man alltid köpte som liten samt en awesome cyborg-ninja-mumie-nyckelring, fransk pop på repeat som fastnar på huvet så att man hittar på egna nonsenstexter, skaavsåååår xO, glass glass å glass, kläder, åka igenom filminspelningar, blåmärken från bus med hunden, träffa sandra och hennes trevliga mya kille, sena kvällspromenader samt tiidiga morgonpromenader, fotodokumentera aaallt med den beroendeframkallande iphone:en, datorabstinens som sedan gick över till insikt över hur jävla mycket friii tid jag har, maniskt följande av australia's next top model, dåligt samvete över no contact what-so-ever med "the aussie", konstiga blickar från skolmänniskor vilka jag betett mig helt jävla jag bryr mig inte inför, åh jag vet inte ens om jag fick med nåt av det viktiga nu men whateve... Nu ska jag dra och fika för femtioelfte gången denna sommar, denna gång vid hagaparken i suppose Åh juste! Då kan jag avsluta med att berätta att när jag var på djurgårn och fika häromdagen så hade jag fågelanhängare som var hundra till antalet och som åt ur handen på mig, i luften. Dessutom, hoppas ni precis som jag träffar på papegojor i koppel. Hare!!

RSS 2.0