TRASiG.

jag vill använda min väska! men den är fortfarande trasig... och den är så fin att jag saknar den som ***.
ååh. och min mamma måste typ fixa det, för jag har ingen aning om hur man fixar en sån sak. men det kommer ta en evighet innan hon gör det. så jag får sitta och stirra på den och bli suktad. den är så fiiin.

skönt.

idag var det skola. som vanligt. sista lektionen var en två timmar lång e-val-lektion. bild, och det är bara rita fritt. så ni förstår nog att jag typ spmnade efter första lektionen. sen åkte jag till min mormor och morfar. dessutom har jag typ fixat en prao-plats. pust.
jag har gjort en "jättecool" frisyr. jag har nålat upp håret i nacken. sen har jag rullat upp det främre håret på huvet. jae. ni förstår så mycket som ni förstår.
nu är det en vecka och någon timme kvar till jag åker till arlanda för att åka till tunisien. YiPPiE! :D
krams.

WALL-E

ååh. jag såg på WALL-E i lördags. den var såå gullig. :D
och igår så köpte jag äntligen de där skorna jag ville ha, yippie!
dessutom var jag och bowlade.
idag hade jag NO-prov i fysik, ljud och ljus. imorgon har jag spanska-prov. och det kommer en till del någon gång i veckan. dessutom har jag SO-prov del 2 på fredag. FUCK! (förlåt mig). vad mycket det är nu.
Till alla er som har börjat 8:an. det är inte som så många vuxna säger. NIAN (9:an) är värre än 8:an. Tro Mig, och så många andra jag känner.
nu är det unge fär bara en vecka kvar till jag ska till Tunisien i en vecka. Gud vad skönt.
puss.

TRÅK.

jag har jättetråkigt. jag sitter framför tv:n med datorn och bara tråkar. dessutom så krånglar mitt internet, jättejobbigt.
oj, såg precis att klockan redan var 16.00. ops. kanske ska fixa mig, jag sitter fortfarande i pyjamas. haha. har inte ätit något idag heller, men jag vet inte om jag vill det heller. orkar inte fixa något, vi har nog inget gott plus att jag inte är hungrig ^^
bye. hörs.

highlights

godmorgon. typ, haha. idag så hade jag kunnat träffa nicole om mamma och pappa hade varit lite tydligare med hur dagen skulle se ut. jaja. men ikväll så ska jag nog på bio. jag vet inte vad jag ska se, jag funderar på wall-e.
någon som har nåt tips om film?
anyways. idag ska jag kanske slinga mitt hår. jag skulle behöva klippa mig också, men det blir nog inte av den här helgen. jag har inte klipp mig på mer än ett halvår. jag fick typ förklara hur jag ville ha håret i typ 20min,nej men ungefär 10, han sa att han förstod å så började han klippa, sen under tiden han klippte så tyckte jag att att det tog väldigt lång tid utan att han ens hade börjat klippa som jag ville ha, så jag påminde honom och än en gång så sa han att han förstod. sen tog det fem minuter och så sa han att det va klart men det va långt ifrån så som jag hade beskrivit, och jag hade beskrivit vääldigt detaljerat ändå. jag blev väldigt missnöjd, för det var inte bara felklippt utan också klippt jättefult. så jag har inte riktigt vågat gå och klippa mig. så mitt hår är hur slitet som helst.
suuck.

Ny header.

jae. nu har jag ändrat header igen. den är iaf lite bättre än den förra. haha.
nu sitter jag och tittar på idol och ser fram emot helgen som kommer. dessutom sitter jag och tänker på att jag vill köpa bruna linser, jag vet precis vilken nyans jag vill ha, en guldbrun-aktig nyans. själv har jag ju blå ögon, men jag tror att jag nog kan passa i bruna ögon, eller...
jaja. haha. men nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag tror nog att det var allt. bye bye.


.solstrålar.

hej. jag är såå trött. på idrotten låg jag bara i den värmande solen och halvsov. imorgon så har jag SO-prov. och till det provet måste jag läsa ungefär 50 sidor. min lärare vet verkligen inte hur man lär ut saker, tyvärr orkar jag inte förklara min åsikt, iaf just nu.
nu sitter jag med datorn framför tv:n och orkar inte plugga. fast om två veckor så är jag i tunisien! :D
allt för nu, puss. :*


café coolers skulle vara såå gott just nu. bild från i lördags.

bye.

HEJDÅ. SKA TA OCH DRA NU, SKA STÄNGA AV DATORN. SÅ JAG SKRiVER NOG inget förrän tidigast imorgon. jag ska nog titta på tv eller ta en glass eller något sådant. så mys och puss på er <#


rehabilitering--> återfall.

hej. idag var jag i stan första gången på jääättelänge!
jag och sandra åkte in. sandra är min kusin. vi flummade runt som små mongon. hahhah.
jag köpte en tröja, och så svullade jag som ett svullo. haha, bra mening. jag åt ett double cheeseburger meal med cola utan is och "ostdipp". det kursiverade fick sandra upprepa några gånger så att hon skulle kunna det (för jag ville inte beställa) och tillslut blev det en "double cheeseburger meal med cola utan ost och isdipp". haha. jag har typ inte ätit särkilt mycket på länge så min magsäck hade krympt, så när jag hade ätit upp allt så var min magsäck så överfylld så att det kändes (på allvar) som att en liten rymdvarelse skulle gräva sig ur min mage så som det är i gamla rymdfilmer. om man skulle ha tryckt pyyyyttelite hårdare på min mage än vad jag gjorde så hade jag spytt upp allt. sen köpte vi dessutom caffé cooler(s).
eftersom det var så längesen jag var på stan har jag blivit avvänjd. förut var jag där flera ggr i veckan. men nu fick jag jätteont i axlarna och blev alldeles yr. men det är bara att stå i och kämpa så klarar jag av det igen!
ha en myyskväll.

öde

hellu. nu är det så att mina föräldrar har åkt ner till malmö igen så jag bor hos min mormor och morfar i helgen. det betyder nog att jag inte kommer uppdatera så bra this weekend either. sorry.
idag fick jag inte heller användning för mitt "fritidskort" från sl eftersom min sista lektion var inställd. suck.
jaja. har typ ett berg av läxor. och på fredag har jag SO-prov. blä.
trevlig helg! ^^

migrän?

hej. mitt huvud gjorde nästan lika ont idag som igår (skrev inte om det igår). och på de två sista lektionerna så skulle det vara vikarie, en som nästan alla hatar. Så det skulle ha blivit jättestökigt, därför gick jag hem.
Nu sitter jag iaf och tittar på desperate housewives, repris.
Men jag funderar på att sova lite och sen göra matte-läxan så att jag inte blir ihjälstressad sen. Ikväll är det ett till avsnitt av heroes. Yeay.

pew :3

jaha. då var den här dagen nästan slut också. På musiken idag så gick vår musiklärare igenom rock-utvecklingen. eller liite av den. phf, han hade ju bara en massa klen musik! och på svenskan så tittade vi en del på filmen "möss och människor" eftersom vi har läst boken.
jaja, nu är det idol, eller det är reklam men ändå. snart är det heroes<#.
nu är det bara torsdag och fredag kvar. skönt!!!
ha en myskväll !

BEVERLY HiLLS.

just nu sitter jag hemma på en 2h 20min lång hålltimme. Jag lyssnar på "beverly hills" av weezer. haha. jag gillar den.
ni måste lyssna på den! bli medlem på purevolume.com och sök sedan på weezer. Ni kan skapa en profil, och så kan ni söka på användare och artister. hittar ni en artist med bra låtar kan ni trycka på "add to favourites" och så kan ni lägga till låtarna till din egna privata musikspelare som ni kan lyssna på när ni är ute på internet.
snart (om en timme) börjar jag, då är det svenska vilket jag ser fram emot. Men efter den lektionen så är det musik, och vår musiklärare är väldigt diskriminerande så jag vill verkligen inte gå på den lektionen. .__.
jaja. efter det så slutar jag för dagen.
jag funderar på om jag ska ta mopeden till skolan... jag kan inte bestämma mig för den krånglar lite, men å andra sidan så kommer jag dit och hem fort sen. vi får se hur det blir.
senare idag är det dessutom HEROES! :D
hahah.
men puss på er och era skol-/arbetsdagar. hoppas det får er att klara er genom veckan. ^^

HÄRLiG



ni kanske tänker vår. Men jag tänker en kall höstmorgon. Med ett äppelträd med höstäpplen. I vilket fall som helst så får jag en härlig känsla av den. får inte du det?

kyla.

Idag var det iskallt. Jag menar det, iskallt. När jag tog mopeden till fredrika idag på eftermiddagen så var jag tvungen att kolla på styret om jag verkligen höll i det. Det var så kallt att det ilade i händerna. Mina sista lektion idag var inställd(e-val: bild). vilket var både skönt och tur. Jag får nästan ångest över att jag och nicole fortfarande inte har träffats sen skolan började även fast vi sa en gång i veckan minst. .__.
Jag måste ringa henne, men det är så mycket just nu.
Det finns en sak jag gillar med hösten/vintern. och det är första frosten. Det är så mysigt att gå ut på en tidig morgon med frost. Med en isande kall och frisk luft som nästan bränner hela vägen ner i lungorna. Att se de vackra gnistrande vita mönstren och önska att man kunde vara kvar i intrycket för evigt. Man kan ta massor av bilder. Och så längtar jag tillbaka till de tidiga mornarna på helgerna när jag var liten och min äldre bror skulle spela match och jag var "tvungen" att följa med. Jag älskade att trippa och hoppa ner för den hala trappan i den friska luften. om det ändå var som förr.

:D

Hej. Men gud förlåt för det senaste inlägget O.O och för att jag inte har kunnat skriva i helgen.
Idag var det skola som vanligt. På NO:n blev jag hörselskadad, vår NO-lärare gav typ de "stökigaste", eller nej, det var de som tog sakerna själva typ, stämgafflar och ett sånt där vad det nu heter. haha.
Sen åt jag choklad till lunch, för det var någon äcklig soppa. ><. Jag sparade en bit choklad i skåpet till efter den sista lektionen. Men tror ni inte den ramlade ut på golvet direkt jag öppnade skåpet efter den sista lektionen. suck.
Sen har jag inte alls gjort mycket. Jag försökte arbeta lite på en stickning vi gjorde i åttan, jag blev inte klar som ni kanske förstår. hahah. Sen så... hm. Jag gjorde en NO-läxa och nu sitter jag här framför datorn i min mysiga "pyjamas". Ett par korta shorts och en myysig T-shirt. Pappas gamla faktiskt. x].

.Lägger in lite klotter.kisses :*

suck...

jag råkade av misstag höra en låt från när jag gick i femman. jaae... nu kan jag inte sluta lyssna på den. Gud. vad jag saknar den tiden... jag var lixom inte så ensam som nu. Jag hade anledningar till att inte kunna sitta på mitt rum och ångra precis så mycket som jag har tid till att ångra nu idag. Jag ångrar varenda liten grej i mitt liv. Men, femman. Jae, då var jag aldrig hemma, så mamma och pappa kunde inte vara på mej lika mycket, förutom att jag var tvungen att träna, men där hade jag mina kompisar. Nu har jag nästan ingenting. jag har mina tvångstankar och min ångest som sällskap. och någon gång ibland träffar jag folk. jag har t.o.m. så mycket tid att jag inte längre är mindre än lite självdiciplin från att få en allvarlig ätstörning. hetsätande och ångest har jag redan. känner mej fet inuti, som om jag har såna tjocka lager fett i blodåderna. och t.ex. feta ben. jag vet väl att det är fel men.. jag orkar inte. jag önskar väldigt ofta att jag hade den där självdisciplinen. så att jag långsamt tynade bort som så många andra. jag önskar att jag var modig. att jag inte skulle bli illamående av blodlukt. men jag hatar även de tankarna. i femman. jae. då hade jag inte tid till sånt här. nu har jag ingen ork.jag vaknar på morronen och känner att det inte spelar någon roll. jag kan lika gärna lika kvar där i sängen och bara försvinna. jag har ingen ork till kläder eller mat. jag har ingen ork till något. och förlåt mej för det här onödiga fukkade inlägget.><

CHEERLEADiNG.

Mjo. jag funderar på om jag kanske vill börja på cheerleading. jag vet, det låter lite töntigt, men jag har alltid tyckt att det verkar så roligt. Men jag vill inte börja ensam, dessutom har laget redan börjat träna och jag har aldrig hållit på med något sådant förut, och de kanske vill att man ska ha gått på gymnastik iaf...
Dessutom så har ju jag, N och F pratat så länge om gymkort... och jag tror inte någon av de vill börja på cheerleading .__.
vill någon hjälpa mej?

Typiskt.

yep. Min rubrik säger allt. Precis när jag tänkte klottra ner lite här så ropar mamma att det e mat. suck.
Men jag hinner väl skriva att jag har haft två lektioner (igår och idag) med den skönaste vikarien ever!
hahah.
Nu ska jag äta. kram <#

be my superhero?

nu är det snart heroes! :D
så. godnatt :*

systemkamera.

hej. asså jag tror att jag ska göra så att jag bara önskar mej en systemkamera i julklapp. Jag tror jag vill ha en CANON EOS 400D. Den ska visst vara bra för "nybörjare".

.NiNE ELEVEN.

Nu är det 11/9. Och jag har för första gången någonsin gjort läxan så fort jag kom hem från skolan, jag tycker jag är värd ett grattis, det var som ett mirakel, och såklart så måste ju alla mirakel som kopplas till mig höra till något speciellt, som ett datum. Yep... på självaste 11/9 lyckas man. suck. Fotogrfen som skulle ta skolfotona var sjuk idag och fotograferingen som jag skulle ha haft imorgon är ju såklart inställd. Men det är ju fortfarande hamburgare i skolan imorgon! :D

Jag kommer ihåg den där dagen, den dagen det var blöt och kallt ute, jag var trött och sur för att jag hade varit tvungen att träna fotboll, då mamma och pappa snäste av mig när jag pratade där jag satt på mittenplatsen bak i bilen för att de vill lyssna på nyheterna som kom på radion. Jag kommer ihåg när min och min kompis plan gick i kras. På radion pratade de om att ett flygplan hade flugit rakt in i ett av the twin towers, och att ett andra plan kom kort därefter. på nyheterna den kvällen (eller om det var någon dag senare) pratade de om kapade plan, ett plan på väg mot vita huset, och om svarta lådan på planet. om en kvinna(journalist) som var gisslan. Jag och min kompis får aldrig stå på the twin towers-taken. inga andra heller.

WiiiiiiiEEE jag har inga läxor nu!!!
kram, puss :*

POLiS, POLiS, POTATiSGRiS.

MJO.. iDAG SÅ VAR JAG i SKOLAN SOM VANLiGT... TRÅK.
det var skoljogg idag, inte för att någon joggar/springer då da, men.. det var både positivt och negativt med skoljoggen. det negativa var, ja vad tror ni? det va en runda på några kilometer -.-
och det positiva var att man fick hoppa några lektioner och gå hem tidigare.
Den där lååånga promenaden tog verkligen helt slut på mina krafter. efter det så var jag på polisförhör. Mja, jag är då inte misstänkt eller så, utan vi har gjort en anmälan för skadegörelse på min moped.
Sen så har jag gjort lite matte-läxa och tagit en låång skön och varm dusch.
men nu ska jag nog titta på idol, sen heroes och så ska jag göra en varm kopp o'boy med vispgrädde! :DD
hoppas ni har haft en bra dag, och god natt "i förskott". puss :*

MEDiA

hm... jag känner mig väldigt osäker för det där med gymnasiet.. jag menar, om jag väljer media med foto och sådär... då kommer ju typ alla andra jag som hamnar i samma klass som mig va typ värsta fotoexperterna... nej men såna som redan har en egen systemkamera och som redan vet hur man gör och kan fota. Jag menar... jag bor inte i värsta rikemansfamiljen.. så jag har ju ingen systemkamera. hur kommer det gå?

vanligt förkyld.

yep. Det är precis vad jag är nu. Men jag har fått jätteont i korsryggen.. kan knappt röra på mig ><.
Idag var det väl en vanlig skoldag förutom att e-valet var inställt eftersom min klass skulle till kyrkan på någon sorts självförtroende-grej(?) tro mig, det var inget jag uppskattade. Jag fick ju nästan "passa" på allt. "hämta en bild om din framtid som kommer stärka ditt självförtroende" asså w00t??
jaja.. sen tog jag tåget en station in mot stan för att hälsa på min mormor och morfar. Där satt jag och tittade i "La Redoutte"s katalog. (är inte säker på stavningen?)
sen när jag kommit hem har jag suttit "brain-dead" framför tv:n, men jag är faktiskt stolt över att jag bara satt där en timme!
Efter det har jag försökt göra lite av min läxa, men det går lika bra som vanligt, alltså: inte alls.
ja...
men det var väl allt för nu. puss :*

CUPCAKE.

Mjo, idag var det då no-prov... det gick väl... ja.. det gick x)
Idag tog jag mopeden till skolan, det var jätteskönt, men hjälmen förstörde ju såklart min frisyr, men jag kom då dessutom bara ungefär 1 till 3 minuter försent ^^
Jag använde hårspray idag, vilket inte va så smart eftersom det e skolfoto på fredag och min hårspray tog nästan slut, jag har inga pengar till en ny och mamma kommer inte att vilja köpa en ny åt mig ><
Så nu kommer jag som vanligt se cp ut på skolfotot, vrf ska det alltid va något?
skolfoto = fövandling till mupp

sen har jag väl inte gjort så mycket... bara tittat på tv, ätit och nu sitter jag här med datorn för att ladda lite till att göra läxor ><

pussar :*

Dagen.

Hej, nu sitter jag här helt borta p.g.a min förkylning.
Mitt huvud känns tugnt och tögt, väldigt jobbigt.
Tyvärr har jag inte haft chansen att skriva något idag eftersom att jag vaknade sent och sen följde jag med mina föräldrar för att handla. Efter det har jag försökt att läsa kapitlet i kemiboken så att jag ska kunna göra provet imorgon i skolan. Jag kanske har chans att få godkänt :/
Om jag lär mig de kemiska betecknigarna för silver, koppar, guld och järn. Och om jag får hoppa biten om att lämna in lab.rapporter.
hm...

jaja... eftersom jag ska till skolan imorgon så kan jag tyvärr inte uppdatera bloggen under dagen då heller. Men jag hoppas ni klarar er!
jag tror jag säger god natt nu! :*

hahah.

hej, titta vad kul!
Eller det blir ju inte så roligt för er som inte känner mig irl... men men.
Jag hittade den här gamla bilden i en gammal blogg som jag hade förut. Hahahah, det var inte alls längesen egenltigen, men man ser verkligen hur de har vuxit och förändrats sen det.

RONJA, Denise, Lisa och Patrycja. Jag ber er, kolla in den här gamla bilden.



puss :*

yr

Nu har jag kommit hem från bio:n. Den var väl... sådääär. Och det är att ta i :P
Efteråt så hade förkylningen (eller vad det nu är) tagit så mycket på mig att jag är alldeles yr.
Satt typ och slängde i mig en massa halstabletter genom hela filmen.
Vet ni vad mina föräldrar gjorde?
Jo direkt efter filmen gick de till kassan och köpte soundtracket -.-'
sen skulle de dessutom lyssna på det i bilen på väg hem också.
jaja... jag orkade knappt fixa mig nånting innan, jag slängde bara på mig nåt och åkte. Och alla som känner mig vet att det krävs mycket för att jag inte ska sminka mig innan jag går utanför dörren. Jag fixade knappt ens håret!

Jag förstår inte ens vad det är som gör att så många tycker att Mamma Mia är så bra? låtarna suger.. och handlingen var riktigt klen... jaja. ^^ Kritiker som man är... ;)



pussar :*

vill du ha chansen att få gratis smink?

KLICKA! :D


PANiK

nej nej nej!!!
typiskt... jag hade redan glömt bort att jag var tvungen att plugga som en häst i helgen! O.O
åååh... jag orkar inte .___.
usch usch usch... och så är det ju no-prov och allt...
jaja...

har någon något tips på vad jag kan göra?
Jag tråkar nästan ihjäl.
Det har typ slutat att ens existera intressanta personer på de olika sidor man besöker... och irl there's just a few.
Jag känner mig bestulen på ett intressant liv ens..
jag bara får migrän och ångest hela tiden ><
usch..
nej nu ska jag inte bli en sån... en sån som sitter och klagar onödigt mycket i sin blogg.
ni får förlåta mig, för det beror nog på att jag är sjuk just nu.
pussar :*

Te <#

Det här blir bara värre och värre har jag märkt... jag har fått så ont i halsen så att när jag pratar så skakar rösten osäkert, och så får jag kväljningar av den också.. Jag har nog druckit sju koppar te eftersom att jag inte har några halstabletter. Som tur är så hade jag valt ett te förut, det ett choklad-te typ. Första gången/rna jag smakade det så var jag väldigt skeptisk och tyckte att det smakade konstigt... men nu, med mjölk och socker i så är det faktiskt jättegott! :D
hahah... ja..
Idag så ska jag typ gå på mamma mia eftersom att min mammas kollegor pratar så mkt om både filmen och musikalen och då vill hon se den, och jag är ett sånt filmfreak att jag följer med även fast jag hatar abba(-låtar)
Det är väl allt för nu..
ha det bäst! puss :*

*gäsp*

nej... nu känner jag mig jättetrött. jag tror nog att jag gska gå och lägga mig så att jag kan sova bort det här dåliga som sitter i mig och retas. haha.
men god natt och sov så gott! ^^
pussar KANdY :*

<#

Två band eller vad man ska säga, som jag inte kan sluta lyssna på just nu... det är Breathe Carolina och Scenes and Sirens <#
Dom är så... så... jag vet inte! De är väldigt olika men.. det är mysit att lyssna på dom när man ligger hemma i sängen med datorn och tråkar runt på tomma sidor. haha.
Här är guys:en. plus VersaEmerge får man ju inte glömma! :D



pussar :*

GLAD

haha, alltså.. jag är jätte glad!!!
Jag sitter nu med laptop:en i knät och har mina nya off-white converse snett framför mig! jag är sååå stolt typ! :DDD
hahah ^^
Det gick rätt bra förut idag med mopeden, träslöjdsgruppen fick inställt, och D som skulle få sin bok gick vilse när hon skulle komma hem till mig för att åka tillbaka med mopeden till skolan för att hämta hennes bok som jag hade i skåpet. Min moped var segstartad, därför fick hon komma till mig undertiden den stod på tomgång ^^
sen har jag bara fått mer och mer ont i halsen >< jag trodde att det skulle bli bättre nu!? :S
hm... hoppas det blir bättre.
pussat :*

.__.

hjäp.*pipande*
alltså... snart måste jag ta mopeden till skolan för att hämta/lämna skolböcker ><
usch... jag vet det e töntigt... men jag blir nervös. Jag hatar den där skolan.. Dessutom har hälften av min klass träslöjd när jag ska komma och cykelstället där jag ska ställa min moped är precis utanför fönstren in till träslöjdssalen. snälla... hjäääälp!
hm...aja... jag får väl köra ihjäl mig på mopeden då.. för jag mår inget bra och så ska jag köra... jag är liksom vaken men jag typ halvsover och har en massa ont så det kommer inte gå så bra... o.o
hm... önska mig lycka till!
pussar :*

krax krax

nu har jag fått jätteont i halsen igen också >< usch och blä!
dessutom så verkar min header ha försvunnit. .__.
jag är trött... jag borde nog sova lite.. men jag orkar inte.. och datorn har fångat mig i ett järngrepp ><

Höstens boots.

Jag verkligen älskar de här bootsen, det sjuka är att jag har velat ha ett par hur länge som helst
och sen visar det sig att det blir höstens snyggaste boots. Den här modellen är nog nästan snyggare
än den jag har tittat på. Jag såg de här idag och "fell in love". Det var ju jättesnyggt med fickorna på sidorna.
vad tycker ni?


Tasha Tilberg.



Titta, vilka fantastiska bilder!
Jag älskar den där smutsiga/fattiga men glamourösa looken.
Bilderna är fantastiska även fast jag inte är särkilt förtjust i Tilberg.
Men fortfarande så slår inte dom här bilderna min favoritbild.
Men tyvärr så verkar jag inte ha kvar den bilden på datorn, och jag vet inte vad modellen heter...
men jag ska försöka fixa fram den till senare.

*HUÄE*

Fy Fan vad jag mår illa... ursäkta "språket" men... usch ><
jag mår liksom jätteilla... m.m.
anyways.. jag är hemma från skolan... men jag måste typ ta mopeden och åka till skolan för att hämta lite böcker sen. jag har no-prov på måndag, och så har jag lite andra läxor. usch.
men... jag hoppas att ni mår jättebra! :D
ha en bästaste dag!
puss :*

:D

som ni kanske ser så har jag ändrat lite i bloggen... det är fortfarande inte så jättesnyggt eller så... men jag ska fixa till det nån annan dag... för nu så e det bara reklampause för heroes :P
puss :*
god natt

HRRRM! *harkel*

mjo.. jag är typ sjuk >< BLÄ
Vad ska man göra då... titta på tv, film... sova lyssna på musik.. mjo nu e det ju så att jag inteär jättesjuk, men om jag har feber och så. (då brukar jag få migrän ><) iaf... då brukar jag ha täcket med mej ut till soffan sen ligger jag typ där hela dan å tittar på tv och kollar på film. om jag tar in bamyl vid 7-tiden så mår jag mkt bättre vid 11-tiden till ungefär 16-tiden men då vid 11 eller 12 kan jag sätta mej vid datorn eller så spelar jag nintendo 64 på storbildstv:n (aa) haha ^^
jag har typ alltid gjort samma sak.. sist jag hade feber var första veckan första dagen då jag skulle prao:a (för första gången). haha lyckat! -.-'
men innan det så hade det gått väldigt långt faktiskt o.o
men det e nåt som går nu.. jag har ont i huvet mår illa har ont i nacken, halsen och magen. >< jaja.. jag har inte åkt på nån feber än ^^
Men min brorsa kanske har fått mononyclos(e) (eller hur det nu stavas... förenklat: körtelfeber.) det hade jag när jag gick i två:an - tre:an BLÄ jag va borta från skolan i en och en halv månad. o.o Kommer knappt ihåg nåt... så borta blir man. Sen tog ett halvår ett år till det att jag "fick tillbaka krafterna" så att säga x]
anyways.... nu är det snart Idol, och sen är det HEROES<333 :DDD
så ha det!
krams o puss :*

hej

hejhej. Det här är en ny blogg på min "gamla" bloggadress. Jag kommer skriva om det mesta, men jag vill också säga att jag har en blogg tillsammans med en kompis. den bloggen adress är: LUnLI.blogg.se
jag hoppas ni kommer fortsätta läsa bloggen och att ni kommer gilla den ^^
Ha Det!
puss :*

RSS 2.0